Onze beardies

Bearded collie "Loving Beauty"

Onze BeardiesOns eerste Beardiemeisje werd geboren op 14-12-2011 als  

Beardie Loving Secrets Lady Abby  met roepnaam Lady

Lady is een zeer rustig, aanhankelijk  Beardy meisje die op haar eigen manier de wereld bekijkt. Ze is wat terughoudend van aard maar als ze je heeft leren kennen dan is het ijs gebroken. Kroelen en borstelen vind ze heerlijk en je ziet haar dan ook ontzettend genieten en relaxen.

Ons 2de Beardiemeisje werd geboren op 12-10-2013 als Beardie Loving Secrets Utopia met roepnaam Grace.

Grace is een lief, altijd speels, maar ook een ondeugend Beardie meisje die precies weet wat ze wil en er dan ook voor gaat. Ze is heel allert op alles en houd alles goed in de gaten.
Op 23 Januari 2016 heeft Grace haar eerste nestje gekregen. Er werden toen 5 heerlijke pupjes geboren die zich super ontwikkeld hebben.

Grace 2de nestje Geboren op 27-12-2017 

Zie verder onder rubriek puppen 2017

Milou
Dit is onze Milou, ons 3de Beardiemeisje, geboren uit het 2de nestje van Grace.

Een heerlijke ondernemend Beardiemeisje  waar heel veel pit in zit. Ze heeft een ontzettend  zacht karakter, is nergens bang voor en is ontzettend ondernemend, weet heel goed wat ze wil en is heel leergierig. Een heerlijke meid...die ontzettend graag speelt met moeders maar ook kan ze onze Lady soms geen moment met rust kan laten. Zeker als ze der 5 minuten krijgt. Momenteel gaat Milou ook op show.

En daar doet ze het zeer goed.

Het  is elke keer weer een hele belevenis zo'n show en daar wordt ze soms toch wel aardig moe van, zeker van al die indrukken die ze op doet.En binnenkort, in week 44 van 2020, hopen we  dat de echo laat zien dat ze haar eerste nestje mag krijgen.